Dag 3 på vandringen: Larressingle till Escoubet, via Montreal du Gers, 23,2 km

Iväg tidigt på morgonen. Ont i foten med begynnande blåsor, ont i knät. Men det går nog ändå. Under foten brinner det på hälen... Har slagit följe med...

Françoise och Guy-Loïc. Har delat rum med dem o nu ger vi oss av tillsammans. Det ser lovande ut med klar himmel, vindstilla o varmt.

Slottet en sista gång. Fint i morgonljuset.

En oregelbunden 5valvad bro passerar jag. Pont d'Artigues. Här har pilgrimer passerat under många år.

Odlingslandskap i oändlighet.

En pilgrimsled på en fd järnvägs väg.

Montreal du Gers - en av Frankrikes vackraste byar. Jag har passerat några tidigare - undrar om denna hållet måttet?

Bygatan fram till centrum.

Fina, gamla hus.

Torget. Delar av torget är från 1200-talet. Kyrkan i byn är också från 1200-talet. Byn är en välkänd bastion daterad från 1289. Mäktigt. Rådhuset från 1700-talet.

Här under låg, till vänster, turistbyrån (där jag fick en stämpel) och lite marknad. Till höger, utanför arkaderna, låg några stånd (bilar) med mat. Lite marknad.

Ett fint torg.

Här köper man lokala delikatesser. Det är så gott, så gott. Handlar för lunch. Grönsaker, frukt, bröd, skinka, ost, yoghurt och så vidare.

Så här snygg är jag när jag poserar. Lagom utvilad o mån om att se "lättsam" ut... (haha)

Lummigt o skugga i solen.

Här var det kämpigt. Hade lämnat en asfaltsväg i full solgass. Trodde jag skulle gå till höger i bild (kom från vänster). Till höger var det skuggigt och härligt. Men till vänster skulle jag och det bar uppför, det var dammigt, varmt och vindstilla. Hej o hå.

Avverkade solrosfält och vin.

Framme tillslut på boendet. Ville egentligen ligga i en sån här yourt, men ångrade mig. Det var ändå mer bekvämt inne i huset med badrum o toa.